Dybderengøring af gulve

Med en dybderengøring kan vi rense dit gulv helt i dybden så misfarvning, kalk- og saltaflejninger, kaffepletter mm fjernes skånsomt og effektivt. Samtidig med at det forlænger gulvets levetid, da du undgår slidet fra en nedslibning.

Du kender det sikkert godt. I jeres virksomhed har gulvarealer, som er blevet meget snavsede, tilkalkede, plettede og tilsmudsede. Det kan være svært at få gulvet renset og rengjort ordenligt, og ofte ser man en afslibning som den eneste løsning. Men med en afslibning hører også en masser af støv, støj og en forkortelse af levetiden på dit gulv.

UNDO ApS har løsningen

Ingen støv og støj
Hurtigt og effektivt
Skånsomt og billigt
Dybderengøring kan foretages på ALLE former for gulv belægning, f.eks. linoleum, vinyl, trægulve, klinker og beton-gulve. Dybderengøring er en hurtig løsning, og kan oftes klares på en dag eller over en weekend.

Vi laver også mange andre ting bla. graffitirens, baderumsrens, facaderens, fliserens – og imprænering osv.

En aftale er en aftale

Intet er mere vigtigt for os, end at værne om din tillid. Vi ved nemlig, at det er en tillidserklæring, hver gang vores kunder vælger os til en opgave. Tillid til at vi udfører opgaven med den forventede ekspertise, til den aftalte tid og ikke mindst til den aftalte pris. Du kan med andre ord stole på os.

Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at imødekomme vores kunders særlige behov og ønsker.

Kontakt os for et godt tilbud eller en uforpligtende snak om din opgave.

EFTER UNDO
FØR UNDO