Facaderens

Facaden er det første, der møder dine kunder og gæster. Den er med til at give et indtryk af, hvem du er. Over tid har din facade – for at bevare sit pæne udseende – brug for en rens.

Vi kan hjælpe dig med at give din bygning sit pæne udseende tilbage. Uanset om din facade er af mursten, beton eller andet materiale. Facaderens er et af vores specialer. Vi udfører facaderens for boligforeninger, private, virksomheder og offentlige institutioner i hovedstadsområdet.

Facaderens er god økonomi

Ud fra en økonomisk betragtning er facaderens en god idé. Når facaden er angrebet af alger og mos, er din bygning udsat. Du risikerer, at mosset slår rødder i dit murværk, hvilket kan give bygningsskader og dårligere isoleringsevne. Ved at fjerne mos og alger med en facaderens, forebygger du disse ting. Samtidig forlænger du facadens levetid.

En aftale er en aftale

Intet er mere vigtigt for os, end at værne om din tillid. Vi ved nemlig, at det er en tillidserklæring, hver gang vores kunder vælger os til en opgave. Tillid til at vi udfører opgaven med den forventede ekspertise, til den aftalte tid og ikke mindst til den aftalte pris. Du kan med andre ord stole på os.

Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at imødekomme vores kunders særlige behov og ønsker.

Kontakt os for et godt tilbud eller en uforpligtende snak om din opgave.

EFTER UNDO
FØR UNDO