​Graffitirens med miljøvenlige og godkendte produkter

Vi sætter en ære i at fjerne graffiti

Er der blevet lavet graffiti på din facade, dit hegn eller et andet sted på din virksomheds grund? Leder du efter et professionelt firma, der tilbyder miljøvenlig graffitirens? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos UNDO ApS er vi specialister inden for fjernelse af graffiti, som vi udfører for erhvervskunder i blandt andet Holbæk, Roskilde, Ringsted og omegn. Vi kører dog også gerne ud til opgaver på resten af Sjælland, hvis det er her, du har brug for vores hjælp til graffitirens, ligesom vi også gerne tager turen til Fyn og Trekantområdet.

Vi kan fjerne selv den mest genstridige form for graffiti

Vi anvender udelukkende godkendte produkter til rensning af graffiti, og i visse tilfælde anvender vi højtryksdamp til afrensningen. Det betyder med andre ord, at vi kan fjerne selv den mest genstridige form for graffiti.

Vi har dog ikke kun de rette metoder til graffitirens. Vi sætter en stor ære i at levere et godt resultat, og derfor kan du være helt tryg ved, at vi sørger for at fjerne al graffitien fra din grund, når du vælger at lade vores kompetente medarbejdere stå for afrensningen.

3 fordele ved at vælge os til graffitirens

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at lade vores firma stå for din graffitirens. Her kan særligt fremhæves følgende 3 fordele ved at vælge os:

  1. ​Vi anvender udelukkende godkendte og miljøvenlige produkter
  2. Vi overholder altid vores aftaler
  3. Vi tilbyder en fleksibel service

Indhent et uforpligtende tilbud på afrensning af graffiti

Vores priser på graffitirens varierer fra opgave til opgave alt afhængigt af omfanget. Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på fjernelse af graffiti på din grund? Så kontakt os i dag og fortæl os om omfanget af din opgave. Så udarbejder vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Vi varetager både opgaver for kunder i Roskilde, Ringsted, Holbæk og på resten af Sjælland samt på Fyn og i Trekantområdet.

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have. 

Miljøvenlige løsninger

Vi bruger udelukkende miljøvenlige rensemidler.

En aftale er en aftale

Og vi kører ikke før vi selv er tilfredse med resultatet.

Fleksibel service

Vi er altid fleksible og går højt op i altid at være servicemindede.

Få besøg af en overfladebehandler

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få besøg af en overfladebehandler fra vores virksomhed og indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave. 

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Undo

CC-Invest ApS​

4100 Ringsted​

CVR: 41765178

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 46 50

E-mail: martin@undoaps.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07:00-16:00

Lørdag og søndag: lukket