​Rensning af baderum

Vi sætter en ære i at rense dit baderum

Trænger baderummet til en kærlig omgang, men har du ikke selv tiden eller overskuddet til at gøre det rent? Så lad os hos UNDO ApS varetage opgaven. Vi er specialister inden for blandt andet rensning af baderum, og vi sætter en stor ære i at rengøre badeværelser, så de fremstår rene, pæne og indbydende.

Vi tilbyder professionel rengøring af baderum i blandt andet Holbæk, Ringsted, Roskilde og omegn, men vi varetager også gerne opgaver for kunder andre steder på Sjælland samt på Fyn og i Trekantområdet.

Få bugt med genstridigt snavs

Badeværelset er et af de steder i huset, der kræver mest rengøring, og det gælder i særdeleshed inde i brusenichen. Her sætter kalk og sæberester sig fast til fliserne på væggen, og der kan nemt opstå mug og skimmel, som skal holdes nede løbende.

Med vores professionelle og tilbundsgående rensning af baderum kan du nemt og hurtigt få bugt med både:

  • ​Kalk
  • ​Sæberester
  • ​Hudfedt
  • ​Mug
  • ​Skimmel

En efterfølgende imprægnering vil sikre en langvarig virkning og et badeværelse, der forbliver både rent og rengøringsvenligt i flere år fremadrettet.

En grundig rengøring af badeværelse for kalk og snavs vil give en følelse af komplet fornyelse – og så koster det endda ikke særligt meget at få gjort!

Vi anvender miljøvenlige produkter til rensning af baderum

Vi anvender udelukkende miljøvenlige rensemidler, således at du er garanteret en skånsom rengøring og et godt indeklima, samtidig med at vi skåner miljøet med vores effektive teknik.

Så hvis du leder efter en miljøvenlig og effektiv løsning i forbindelse med baderumsrens, så står vi hos UNDO ApS til din rådighed. Vi renser badeværelser til rimelige priser for kunder i blandt andet Holbæk, Roskilde, Ringsted og på hele det øvrige Sjælland samt på Fyn og i Trekantområdet. 

Skal vi også rengøre dit baderum? Kontakt os i dag og indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave.

Se vores før og efter-billeder

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have. 

Miljøvenlige løsninger

Vi bruger udelukkende miljøvenlige rensemidler.

En aftale er en aftale

Og vi kører ikke før vi selv er tilfredse med resultatet.

Fleksibel service

Vi er altid fleksible og går højt op i altid at være servicemindede.

Få besøg af en overfladebehandler

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få besøg af en overfladebehandler fra vores virksomhed og indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave. 

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Undo

CC-Invest ApS​

4100 Ringsted​

CVR: 41765178

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 46 50

E-mail: martin@undoaps.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07:00-16:00

Lørdag og søndag: lukket