Solcellerens

Forlæng levetiden på dine solceller og få optimal værdi af dit anlæg. Det er bestemt ikke uvæsentligt, om dine solceller regelmæssigt renses for skadelige elementer som blade, mos og alger. Der skal nemlig ikke så meget til, før produktionen af strøm begrænses betragteligt.

Omvendt skal der heller ikke den store investering til får at få produktionen tilbage på ret kurs. Ring til UNDO ApS og lad os klare rensningen, så du kan læne dig tilbage og nyde resultatet.

Rensningen foretages naturligvis med størst mulig respekt for miljøet. Vi holder øje med udviklingen og er i konstant søgen efter de mest miljøvenlige løsninger. Både hvad angår produkter og metoder. Vi kan ikke fjerne alle belægninger uden kemikalier. MEN, det skal ikke forhindre os i at minimere belastningen.

En aftale er en aftale

Intet er mere vigtigt for os, end at værne om din tillid. Vi ved nemlig, at det er en tillidserklæring, hver gang vores kunder vælger os til en opgave. Tillid til at vi udfører opgaven med den forventede ekspertise, til den aftalte tid og ikke mindst til den aftalte pris. Du kan med andre ord stole på os.

Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at imødekomme vores kunders særlige behov og ønsker.

Kontakt os for et godt tilbud eller en uforpligtende snak om din opgave.

EFTER UNDO
FØR UNDO